Karitsanlihakebakot

Sekoita aineet keskenään ja muotoile öljytyillä käsillä taikinasta n. 10 - 12 cm pitkiä, grillimakkaran paksuisia pötköjä.

Tuikkaa pötköjen sisään grillivartaat ja paista 225 asteisessa uunissa 15 - 20 min.

Tarjoile sopivan kastikkeen (esim.

tzatsiki) sekä vaikkapa grillivihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g5596g8003kcal1119.3g0g391.7g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 700g1591kcal35.4g122.6g98.5g40.6g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g1259g3400kcal226.6g25.2g264.4g0g
Sipuli (kuorittu)700g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g84g87kcal6.6g13.7g0.5g1.7g
Basilika, kuivattu 5.6g14kcal0.8g1.1g0.2g2.3g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Suola, annos 3g42g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16800g26645kcal2798.6g403.2g1514.4g120.4g
Valittu annoskoko8400g13323kcal1399.3g201.6g757.2g60.2g
Annoskoko puolitettuna4200g6661kcal699.7g100.8g378.6g30.1g
Arvot/100g100g159kcal16.7g2.4g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207984