NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe2800g9520kcal162.4g2016g75.6g176.4g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)4000g7200kcal440g220g520g0g
Rypsiöljy Eldorado133g1104kcal0g0g122.7g0g
Margariini 60%, kultarypsi 133g709kcal0.2g0.4g80g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1333g440kcal44g65.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16800g37947kcal1293.2g4603.4g1596.6g352.8g
Valittu annoskoko8400g18973kcal646.6g2301.7g798.3g176.4g
Annoskoko puolitettuna4200g9487kcal323.3g1150.9g399.2g88.2g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.4g9.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651