Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 135g1193kcal0g0g134.9g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g400g108kcal5.2g19.2g0.4g6.8g
Valkosipuli 70g76kcal5.5g11.4g0.4g1.5g
Pirkka luomu tomaattimurska4997g1499kcal70g324.8g25g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g900g1979kcal206.9g9g125.9g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 999g2272kcal139.9g17g179.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton200g42kcal0.6g3.2g0g0.2g
Spagetti 700g2290kcal71.3g464.5g7.7g23.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16800g18917kcal998.8g1698.2g948.4g63.8g
Valittu annoskoko8400g9458kcal499.4g849.1g474.2g31.9g
Annoskoko puolitettuna4200g4729kcal249.7g424.6g237.1g16g
Arvot/100g100g113kcal5.9g10.1g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304