Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g2000g4360kcal196g804g36g168g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Salsa medium (Rainbow)1333g333kcal14.7g57.3g2.7g20g
Sipuli (kuorittu)267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1333g271kcal8g50.7g4g18.7g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g267g373kcal8g10.7g32g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman1600g3200kcal352g16g176g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16800g22531kcal1772.4g1903g822.4g422.4g
Valittu annoskoko8400g11265kcal886.2g951.5g411.2g211.2g
Annoskoko puolitettuna4200g5633kcal443.1g475.8g205.6g105.6g
Arvot/100g100g134kcal10.6g11.3g4.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225