Tomaatti-mozzarella patongit

Paista patongit.

Halkaise jäähtyneet patongit puoliksi pitkittäin ja levitä pestoa molemmille puolikkaille (pesto voidaan halutessa korvata oliiviöljyllä).

Siivuta tomaatit ja mozzarella ja kokoa patongit.

Asettele tomaattia ja mozzarellaa vuorotellen patongin päälle.

Pistä valmiit patongit vielä puoliksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mokso1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Esipaistettu patonki Rainbow 1 kpl (150g)4200g10080kcal327.6g2100g50.4g113.4g
Pesto (Pirkka)140g812kcal6g5.3g85.4g6.2g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g560g1372kcal100.8g3.4g106.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3500g711kcal21g133g10.5g49g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16800g25949kcal910.8g4483.4g505.4g337.2g
Valittu annoskoko8400g12975kcal455.4g2241.7g252.7g168.6g
Annoskoko puolitettuna4200g6487kcal227.7g1120.9g126.4g84.3g
Arvot/100g100g155kcal5.4g26.7g3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238484