Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3331g933kcal20g198.2g6.7g83.3g
Lihaliemikuutio Maggi73g205kcal6.6g5.1g16.9g0.1g
Sipuli (kuorittu)333g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Vesi3331g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)666g366kcal126.6g26.6g26.6g4g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 666g1992kcal119.9g8g166.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16800g7173kcal554.8g507.8g434.8g186.2g
Valittu annoskoko8400g3587kcal277.4g253.9g217.4g93.1g
Annoskoko puolitettuna4200g1793kcal138.7g127g108.7g46.6g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536