Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g3506g1052kcal161.3g70.1g10.5g56.1g
Herne 841g580kcal42.6g78.8g3.4g26.1g
Lime, kuorittu, annos 50g351g126kcal2.1g7.7g3.9g9.8g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g2104g2524kcal462.8g18.9g73.6g10.5g
Vesi1402g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 196g1736kcal0g0g196.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16800g12037kcal1337.6g351g575.4g205g
Valittu annoskoko8400g6018kcal668.8g175.5g287.7g102.5g
Annoskoko puolitettuna4200g3009kcal334.4g87.8g143.9g51.3g
Arvot/100g100g72kcal8g2.1g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326041