Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 1245g6689kcal11.2g8.7g747.2g0g
Kananmuna kuoreton 548g782kcal68.5g1.6g56.2g0g
Sokeri 636g2580kcal0g635g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 486g1668kcal49.5g340.3g5.8g17g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g1395g4882kcal195.3g781.1g96.2g0g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.4g0g0.1g
Mustikka pirkka 200 g1993g658kcal19.9g127.5g19.9g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1993g1694kcal61.8g91.7g119.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g80g319kcal0g78.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16800g38630kcal815g4148.4g2089.8g34.2g
Valittu annoskoko8400g19315kcal407.5g2074.2g1044.9g17.1g
Annoskoko puolitettuna4200g9658kcal203.8g1037.1g522.5g8.6g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24.7g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396618