Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 4000g5676kcal701.6g0g319.6g0g
Sipuli (kuorittu)1000g270kcal13g48g2g17g
Porkkana 1000g327kcal6.2g55.6g2g25.5g
Voi 150g1088kcal1.8g0.6g121.9g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 1250g532kcal4.7g51.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16800g15788kcal1454.6g310.8g891g85g
Valittu annoskoko8400g7894kcal727.3g155.4g445.5g42.5g
Annoskoko puolitettuna4200g3947kcal363.7g77.7g222.8g21.3g
Arvot/100g100g94kcal8.7g1.9g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282