Lohikeitto (kevyt)

1. Kuori perunat ja sipuli, laita ne kattilaan ja lisää vettä niin että kasvikset peittyvät.

Lisää suola ja halutessasi pippuri.

2. Keitä kannen alla kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

3. Lisää kohmeiset lohipalat ja keitä kypsäksi.

4. Lisää maito ja anna kiehahtaa.

5. Syö!

Huom.

Lohen tilalla voi käyttää myös seitiä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1602g1214kcal30g247g3.2g16g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)1001g1201kcal200.2g0g35g0g
Vesi2002g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)561g151kcal7.3g26.9g1.1g9.5g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)3204g1474kcal102.5g153.8g48.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16800g8080kcal680g855.4g174.8g51g
Valittu annoskoko8400g4040kcal340g427.7g87.4g25.5g
Annoskoko puolitettuna4200g2020kcal170g213.9g43.7g12.8g
Arvot/100g100g48kcal4g5.1g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96339