Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g3021g1813kcal45.3g392.7g3g27.2g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g150g135kcal4.5g5.3g10.5g1.1g
Purjoviipaleet rainbow 200g600g120kcal7.8g18.6g0g0g
Seiti x-tra2400g1920kcal408g24g24g0g
Voi, 1 tl, 5 g135g986kcal1.4g1.4g108g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g600g2040kcal12g18g210g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16812g14026kcal958g920g711g56.6g
Valittu annoskoko8406g7013kcal479g460g355.5g28.3g
Annoskoko puolitettuna4203g3507kcal239.5g230g177.8g14.2g
Arvot/100g100g83kcal5.7g5.5g4.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431842