Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g4560g5016kcal364.8g912g0g228g
Punajuuri, keitetty, suolaton 3200g1253kcal32.6g225.3g6.4g81.6g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 360g3184kcal0g0g360g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Riisijauhoseos, gluteeniton 240g836kcal6g193.5g1.3g7.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16816g20734kcal815.2g2684.2g736.8g643.2g
Valittu annoskoko8408g10367kcal407.6g1342.1g368.4g321.6g
Annoskoko puolitettuna4204g5184kcal203.8g671.1g184.2g160.8g
Arvot/100g100g123kcal4.8g16g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390