Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 169g265kcal19.4g8.6g17.1g0.1g
Vesi394g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g77kcal2.3g15.8g0.3g0.8g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%141g183kcal4.2g2.8g18.3g0.1g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)84g13kcal0.5g2.5g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.2g17kcal0.6g0.4g1.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Ketsuppi, Felix23g20kcal0.2g4.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1683g1201kcal54.4g69.6g80.4g2g
Valittu annoskoko842g600kcal27.2g34.8g40.2g1g
Annoskoko puolitettuna421g300kcal13.6g17.4g20.1g0.5g
Arvot/100g100g71kcal3.2g4.1g4.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609