Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g263g736kcal50g0g57.9g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g278g97kcal4.4g19.2g0.3g3.9g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g301g240kcal33.1g8.7g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1683g2148kcal175g55.8g133.8g7.8g
Valittu annoskoko842g1074kcal87.5g27.9g66.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna421g537kcal43.8g14g33.5g2g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94573