Noppapaistos

Aloita työskentely perunoiden kuorimisella ja kuutioimisella.

Tee samoin myös sipulille.

Siirry sitten lihan paloitteluun.

Sisäfilee tulisi leikata parin sentin kuutioiksi ja pekoni hieman pienemmiksi paloiksi.

Kuumenna pannu erittäin kuumaksi ja paista lihapalat siinä nopeasti.

Nosta lihat sivuun ja mausta sinapilla ,suolalla ja pippurilla.

Siirrä seuraavaksi pekonikuutiot pannulle, sitten sipulit ja perunat.

Käytä lisä rasvana voita tai öljyä ettei ota pannuun kiinni.

Kun kuutiot alkavat ruskistua, mausta ne ja lisää kerma.

Anna hautua kunnes perunat ovat kypsiä ja kerma lähes haihtunut, lisää silloin mukaan sisäfilee kuutiot.

Anna hautua hetki.

Ohje kopiotu netistä--> Siirry sivulle!;

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Onni99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2980g2269kcal56g461.9g6g29.8g
Sipuli (kuorittu)760g205kcal9.9g36.5g1.5g12.9g
Porsaanfilee, ulko/sisäfilee,ra% 4,52316g2909kcal486.4g0g104.2g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 536g1213kcal85.8g2.7g96.5g0g
Kasvisliemikuutio 60g183kcal5.7g8.1g14.1g1g
Ruokakerma 5%, Into, vähälaktoosinen (Ingman)1600g1360kcal56g96g80g0g
Sinappi 160g210kcal7g22.6g9.6g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16824g16697kcal1413.6g1255.6g623.8g92.8g
Valittu annoskoko8412g8348kcal706.8g627.8g311.9g46.4g
Annoskoko puolitettuna4206g4174kcal353.4g313.9g156g23.2g
Arvot/100g100g99kcal8.4g7.5g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173882