Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2880g608kcal34.6g97.9g5.8g60.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g416g117kcal2.5g24.8g0.8g10.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2560g5825kcal486.4g0g435.2g0g
Sipuli 960g290kcal12g46.1g1.9g16.3g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16832g13679kcal1071g337.6g887.4g174.4g
Valittu annoskoko8416g6839kcal535.5g168.8g443.7g87.2g
Annoskoko puolitettuna4208g3420kcal267.8g84.4g221.9g43.6g
Arvot/100g100g81kcal6.4g2g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139704