Noppapaistos

Aloita työskentely perunoiden kuorimisella ja kuutioimisella.

Tee samoin myös sipulille.

Siirry sitten lihan paloitteluun.

Sisäfilee tulisi leikata parin sentin kuutioiksi ja pekoni hieman pienemmiksi paloiksi.

Kuumenna pannu erittäin kuumaksi ja paista lihapalat siinä nopeasti.

Nosta lihat sivuun ja mausta sinapilla ,suolalla ja pippurilla.

Siirrä seuraavaksi pekonikuutiot pannulle, sitten sipulit ja perunat.

Käytä lisä rasvana voita tai öljyä ettei ota pannuun kiinni.

Kun kuutiot alkavat ruskistua, mausta ne ja lisää kerma.

Anna hautua kunnes perunat ovat kypsiä ja kerma lähes haihtunut, lisää silloin mukaan sisäfilee kuutiot.

Anna hautua hetki.

Ohje kopiotu netistä--> Siirry sivulle!;

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Onni99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2981g2270kcal56.1g462.1g6g29.8g
Sipuli (kuorittu)760g205kcal9.9g36.5g1.5g12.9g
Porsaanfilee, ulko/sisäfilee,ra% 4,52317g2910kcal486.6g0g104.3g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 536g1213kcal85.8g2.7g96.5g0g
Kasvisliemikuutio 60g183kcal5.7g8.1g14.1g1g
Ruokakerma 5%, Into, vähälaktoosinen (Ingman)1601g1361kcal56g96g80g0g
Sinappi 160g210kcal7g22.6g9.6g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16832g16705kcal1414.2g1256g624g92.8g
Valittu annoskoko8416g8352kcal707.1g628g312g46.4g
Annoskoko puolitettuna4208g4176kcal353.6g314g156g23.2g
Arvot/100g100g99kcal8.4g7.5g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173882