Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 80g707kcal0g0g79.9g0g
Naudan Sisäpaisti3996g4396kcal879.2g4g119.9g0g
Sipuli (kuorittu)639g173kcal8.3g30.7g1.3g10.9g
Chili paprika punainen360g144kcal7.2g32.4g0g0g
Sokeri 40g162kcal0g39.9g0g0g
Suola, annos 3g64g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 40g128kcal5.9g7.3g5.2g14.9g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g3197g1151kcal57.5g204.6g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16832g13721kcal1916.2g637.8g431.8g51.6g
Valittu annoskoko8416g6861kcal958.1g318.9g215.9g25.8g
Annoskoko puolitettuna4208g3430kcal479.1g159.5g108g12.9g
Arvot/100g100g82kcal11.4g3.8g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729