Perus tomaattipastakastike

Runsas annos pastaa. 150g keittämätöntä pastaa (75g per nenä) on noin 350 grammaa keitettyä pastaa.

Pieneen nälkään riittää jopa kolmanneksen pienempi pastamäärä.

Kastike riittää pitämään kosteana tuon 350 - 400 g keitettyä pastaa.

Kuullota pieneksi hakattu sipuli ja valkosipuli, lisää tomaatit pilkottuna.

Anna muhia mielellään yli vartin pienellä lämmöllä.

Lisää pastan keitinvettä tarvittaessa.

Mausta makusi mukaan yrteillä.

Pussaile edes välillä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti (Pirkka)313g63kcal1.9g10.9g0.9g0g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Oliiviöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty438g613kcal22.6g122.3g3g14.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1685g1622kcal51.8g275.2g33.2g32.6g
Valittu annoskoko843g811kcal25.9g137.6g16.6g16.3g
Annoskoko puolitettuna421g406kcal13g68.8g8.3g8.2g
Arvot/100g100g96kcal3.1g16.3g2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422889