JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 193g210kcal15.3g31.5g1.2g4.1g
Chili paprika punainen50g20kcal1g4.5g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 33g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 33g107kcal4.9g6.1g4.3g12.5g
Kani 5002g8143kcal1056.9g0g435.2g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g334g67kcal0g21.7g0g0g
Oliiviöljy 167g1475kcal0g0g166.7g0g
Paprika punainen 677g198kcal6.4g30.5g2.7g12.9g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g6.7g8.7kcal0.2g1.4g0.4g0.9g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g60g15kcal0.3g5.1g0g0.2g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g63g57kcal1.9g2.2g4.4g0.4g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g467g140kcal0g0g0g0g
Vesi1334g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16840g20879kcal2173.8g206g1229.8g62g
Valittu annoskoko8420g10439kcal1086.9g103g614.9g31g
Annoskoko puolitettuna4210g5220kcal543.5g51.5g307.5g15.5g
Arvot/100g100g124kcal12.9g1.2g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417386