Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2697g487kcal15.1g67.4g10.8g18.9g
Herkkusieni säilyke 899g152kcal18.9g1.8g2.7g21.6g
Sipuli (kuorittu)450g121kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.180g629kcal23.9g122.3g4.3g6.8g
Vesi2697g0kcal0g0g0g0g
Timjami 18g51kcal1.6g4.8g1.3g6.7g
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi90g297kcal4g13.5g25.2g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 1349g4016kcal250.3g33.7g323.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16848g12302kcal639.2g530.2g827.8g123.2g
Valittu annoskoko8424g6151kcal319.6g265.1g413.9g61.6g
Annoskoko puolitettuna4212g3076kcal159.8g132.6g207g30.8g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.1g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111038