Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Naudan Sisäpaisti4000g4400kcal880g4g120g0g
Sipuli (kuorittu)640g173kcal8.3g30.7g1.3g10.9g
Chili paprika punainen360g144kcal7.2g32.4g0g0g
Sokeri 40g162kcal0g40g0g0g
Suola, annos 3g64g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 40g128kcal5.9g7.3g5.2g15g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g3200g1152kcal57.6g204.8g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16848g13734kcal1918g638.4g432.2g51.8g
Valittu annoskoko8424g6867kcal959g319.2g216.1g25.9g
Annoskoko puolitettuna4212g3434kcal479.5g159.6g108.1g13g
Arvot/100g100g82kcal11.4g3.8g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729