Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g2250g788kcal22.5g146.2g11.2g0g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g45g44kcal2.7g7.7g0.2g0g
Hunaja 18g60kcal0.1g14.5g0g0g
Nautajauheliha 15%1800g3690kcal324g0g270g0g
Oliiviöljy 36g318kcal0g0g36g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 225g841kcal50.2g0g72g0g
Munakoiso 3375g755kcal16.9g104.6g6.7g84.4g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 225g446kcal3.1g4g45g9.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16848g14124kcal850.6g597.2g884g203.8g
Valittu annoskoko8424g7062kcal425.3g298.6g442g101.9g
Annoskoko puolitettuna4212g3531kcal212.7g149.3g221g51g
Arvot/100g100g84kcal5g3.5g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456465