Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1920g4252kcal336g0g326.4g0g
Oliiviöljy 72g637kcal0g0g72g0g
Kesäkurpitsa zucchini 720g130kcal4g18g2.9g5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1200g244kcal7.2g45.6g3.6g16.8g
Sipuli (kuorittu)816g220kcal10.6g39.2g1.6g13.9g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)2400g720kcal24g144g4.8g24g
Spagetti, Barilla1056g3696kcal126.7g762.4g15.8g31.7g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.6g0.6g2g
Tomaattisalsa 144g36kcal1.3g5.2g0.5g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16848g20077kcal1034.8g2060g856.4g191.2g
Valittu annoskoko8424g10039kcal517.4g1030g428.2g95.6g
Annoskoko puolitettuna4212g5019kcal258.7g515g214.1g47.8g
Arvot/100g100g119kcal6.1g12.2g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81704