Kalkkunalasagne

Silppua sipuli, kuullota ja lisää kalkkunajauhelija mausta suolalla, mustapippurilla ja broilerimausteella.

Kuullota kasvissuikaleet mausta oreganolla ja juoksevalla hunajalla.

Voitele uunivuoka, lado lasagne levyt pohjalle, laita pastakastiketta päällä sitten kasvissuikaleet ja paistettu jauheliha ja juustoraaste.

Sitten uusi kerros samoin kaikkia.

Lopuksi päälle lasagnelevyt pastakastike ja juustoraaste.

Ripottele vielä oreganoa päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g70g630kcal0g0g69.9g0g
Sipuli (kuorittu)420g113kcal5.5g20.1g0.8g7.1g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g1865g2593kcal354.4g0g130.6g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g1749g717kcal24.5g141.6g5.2g0g
Juokseva hunaja 250g35g112kcal0.3g27.3g0g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%1469g4186kcal455.3g0g249.7g0g
Dolmio Light Classico Bolognese2331g863kcal28g181.8g2.3g16.3g
Täysjyvä lasagnelevy, Myllyn Paras 500g466g1599kcal56.9g312.9g3.7g35.9g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)23g168kcal0g0g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16856g21960kcal1849.8g1367.4g961.8g118.6g
Valittu annoskoko8428g10980kcal924.9g683.7g480.9g59.3g
Annoskoko puolitettuna4214g5490kcal462.5g341.9g240.5g29.7g
Arvot/100g100g130kcal11g8.1g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114659