Hernekeitto hirvenjauhelihasta

Laita herneet likoamaan edellisenä iltana.

Laita herneet kiehumaan ja lisää kasvisliemikuutio.

Ruskista jauheliha ja lisää mausteet.

Kaada seos kattilaan ja lisää sipuli.

Tässä vaiheessa itse lisään meiramin.

Mutta sen voi jättää pois kun kaikki ei siitä pidä.

Meiramia voit laittää n. 2 g. Keitä kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis1119g1253kcal246.2g0g33.6g0g
Herne kuivattu 1399g4227kcal250.6g678.3g14g149.7g
Sipuli 241g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5.6g16kcal0.6g2.1g0.2g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 5594g0kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g28g70kcal3.1g0.8g6.2g0.4g
Voi 28g203kcal0.3g0.1g22.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16856g11684kcal1007.6g1385.6g154.4g311.4g
Valittu annoskoko8428g5842kcal503.8g692.8g77.2g155.7g
Annoskoko puolitettuna4214g2921kcal251.9g346.4g38.6g77.9g
Arvot/100g100g69kcal6g8.2g0.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157110