Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1748g1049kcal26.2g227.2g1.7g15.7g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4.2g11kcal0.5g0.1g0.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g524g147kcal3.1g31.2g1g13.1g
Hirvikäristys1748g2622kcal349.5g0g104.9g0g
Vesi3495g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 210g63kcal2.6g10.1g0.4g3.6g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 699g721kcal24.1g125.8g7.4g20.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16856g9224kcal812g788.8g232.6g105.4g
Valittu annoskoko8428g4612kcal406g394.4g116.3g52.7g
Annoskoko puolitettuna4214g2306kcal203g197.2g58.2g26.4g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200799