Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 356g86kcal6.4g7.8g1.1g8.2g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g45g12kcal0.6g2.2g0g0.8g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)99g30kcal3.3g3.6g0.3g0g
Tomaatti 101g23kcal0.6g3.5g0.3g1.4g
Oliiviöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g225g158kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1688g777kcal23.4g37.6g19.4g21.2g
Valittu annoskoko844g389kcal11.7g18.8g9.7g10.6g
Annoskoko puolitettuna422g194kcal5.9g9.4g4.9g5.3g
Arvot/100g100g46kcal1.4g2.2g1.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226521