Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g113g68kcal1.7g14.6g0.1g1g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g68g19kcal0.7g3.2g0.3g2g
Kalaliemikuutio 7.5g23kcal0.8g2.6g1.1g0.1g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g94g263kcal17.8g0g10.3g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g113g90kcal19.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1687g924kcal80.2g40.8g25.4g6.2g
Valittu annoskoko844g462kcal40.1g20.4g12.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna422g231kcal20.1g10.2g6.4g1.6g
Arvot/100g100g55kcal4.8g2.4g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115