ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu63g18kcal0.4g3.3g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)94g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi250g340kcal51.3g0g15g0g
Amerikan pekoni 1viipale53g170kcal6.4g0g15.9g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g47g4.7kcal0.9g0.1g0.1g0g
Maizena maissitärkkelys5.6g20kcal0g4.9g0g0g
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g250g150kcal3.8g32.5g0.3g2.3g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g78g114kcal2.8g25.7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1687g1729kcal133.6g142g68.4g8.6g
Valittu annoskoko844g865kcal66.8g71g34.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna422g432kcal33.4g35.5g17.1g2.2g
Arvot/100g100g103kcal7.9g8.4g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399