Jauhelihapurjomaissipiirakka

Levitä voitaikina vuoan pohjalle ja päällystä se maustamattomalla tuorejuustolla (levyn kaulitseminen voipaperille toimii hyvin, tällöin tuorejuuston levittäminenkin onnistuu helposti eikä tarvitse turhaan tiskata vuokaa).

Ruskista jauheliha ja silppua purjosipuli ja laita ne kerroksittain vuokaan.

Levitä päälle vielä jäiset maissit ja kuorruta koko komeus juustoraaste-kananmuna -massalla.

Paistele 180 asteessa 35 minuuttia.

Hyvää ja taatusti epäterveellistä!

Resepti courtesy of Reseptipankki.

Maaju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima75g293kcal21.8g0g22.5g0g
Pirkka voitaikina (500 g)250g888kcal16.5g82.5g55g4.7g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton40g72kcal1.8g2.2g6g1.6g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g100g124kcal3g25.6g0.2g0g
Purjosipuli150g29kcal2.7g3.6g0.3g3.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)29g40kcal3.2g0.1g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1688g3554kcal174g228g214g18.8g
Valittu annoskoko844g1777kcal87g114g107g9.4g
Annoskoko puolitettuna422g888kcal43.5g57g53.5g4.7g
Arvot/100g100g211kcal10.3g13.5g12.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37397