Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 206g37kcal1.2g5.2g0.8g1.4g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g282g479kcal56.3g0g28.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 113g198kcal2.1g3.5g19.1g0g
Emmental juustoraaste valio56g220kcal16.3g0g16.9g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)188g75kcal2.1g13.5g0.9g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1689g2018kcal156g44.4g131.6g8g
Valittu annoskoko845g1009kcal78g22.2g65.8g4g
Annoskoko puolitettuna422g505kcal39g11.1g32.9g2g
Arvot/100g100g120kcal9.2g2.6g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=420768