Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g3995g7192kcal759.1g0g479.4g0g
Kananmuna kuoreton 549g784kcal68.7g1.6g56.3g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)1748g4370kcal349.6g8.7g297.1g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g999g230kcal14g34g4g0g
Kalkkunaleike (Snellman)799g719kcal135.8g11.2g13.6g0g
Sipuli (kuorittu)350g94kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16880g26776kcal2663.4g144.6g1702.2g11.8g
Valittu annoskoko8440g13388kcal1331.7g72.3g851.1g5.9g
Annoskoko puolitettuna4220g6694kcal665.9g36.2g425.6g3g
Arvot/100g100g159kcal15.8g0.9g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216398