Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 1504g196kcal16.8g14.7g3g18g
Luumutomaatti pirkka, 83g1002g201kcal6g38.1g3g60.1g
Sipuli (kuorittu)601g162kcal7.8g28.9g1.2g10.2g
Kurkku 1002g110kcal5.6g14g1g7g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g1854g3523kcal463.6g0g185.4g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g1373g824kcal5.5g206g1.4g19.2g
Kananmuna, keitetty 1103g1573kcal137.8g3.3g113g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16880g13176kcal1286.2g610g616g229g
Valittu annoskoko8440g6588kcal643.1g305g308g114.5g
Annoskoko puolitettuna4220g3294kcal321.6g152.5g154g57.3g
Arvot/100g100g78kcal7.6g3.6g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340