Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g799g2813kcal423.5g242.1g6.4g51.9g
Vesi, vesijohtovesi 1798g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)549g148kcal7.1g26.4g1.1g9.3g
Valkosipuli 200g216kcal15.8g32.6g1.2g4.2g
Oliiviöljy 100g883kcal0g0g99.9g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g4994g1348kcal64.9g209.8g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16880g10818kcal1022.6g1021.8g237.2g130.8g
Valittu annoskoko8440g5409kcal511.3g510.9g118.6g65.4g
Annoskoko puolitettuna4220g2705kcal255.7g255.5g59.3g32.7g
Arvot/100g100g64kcal6.1g6.1g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630