Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore4800g1344kcal28.8g268.8g9.6g120g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g640g1792kcal121.6g0.2g140.8g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g1200g468kcal39.6g37.2g18g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1200g1920kcal32.4g32.4g180g0g
Kananmuna kuorineen punnittu560g706kcal61.6g1.7g50.4g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16880g12459kcal568g680.6g797.6g240g
Valittu annoskoko8440g6230kcal284g340.3g398.8g120g
Annoskoko puolitettuna4220g3115kcal142g170.2g199.4g60g
Arvot/100g100g74kcal3.4g4g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727