Jauhelihakeitto

Lisää aineita siinä järjestyksessä kun kypsyminen vaatii.

Porkkana, sipulit, liemikuutiot ja mausteet ensin kiehuvaan veteen, 10 min keittämisen jälkeen keittojuurekset ja peruna, keitä 10 min. Kukkakaali ja ruskistettu jauheliha viimeiseksi n. 5 min ennen valmistumista.

Lisää vettä jos keitto on liian sakeaa.

Ohjeesta tulee 5 L valmista keittoa eli 10 x 0,5 L annos per 130 kcal.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g360g101kcal2.2g21.4g0.7g9g
Punasipuli, kuorittu, 100g180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Valkosipuli 54g58kcal4.3g8.8g0.3g1.1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste1079g281kcal9.7g51.8g3.2g24.8g
Peruna, vanha, kuorittu 270g205kcal5.1g41.8g0.5g2.7g
Vesi4496g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi40g111kcal3.6g2.8g9.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)36g94kcal4.7g4.3g6.5g0.1g
Mustapippuri 3.6g10kcal0.4g1.4g0.1g1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha719g1194kcal136.7g0g71.9g0g
Kukkakaali, tuore1079g216kcal19.4g23.7g3.2g19.4g
Chili paprika punainen36g14kcal0.7g3.2g0g0g
Persilja 90g25kcal1.2g1g0.2g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16884g4714kcal380.6g337.6g192.2g136.8g
Valittu annoskoko8442g2357kcal190.3g168.8g96.1g68.4g
Annoskoko puolitettuna4221g1179kcal95.2g84.4g48.1g34.2g
Arvot/100g100g28kcal2.3g2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157876