Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)1000g1080kcal230g0g18g0g
Vesi4800g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g112g112kcal2.2g5g9g1g
Curryjauhe (-), annos 5g40g130kcal4g20g4g4g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
KEITTOJUURES Apetit pakaste800g208kcal7.2g38.4g2.4g18.4g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g400g1440kcal48g292g6g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g560g448kcal16.2g60.5g10.6g21.3g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g320g1344kcal6.4g9.3g144g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16888g9740kcal638.4g888.8g389.6g103g
Valittu annoskoko8444g4870kcal319.2g444.4g194.8g51.5g
Annoskoko puolitettuna4222g2435kcal159.6g222.2g97.4g25.8g
Arvot/100g100g58kcal3.8g5.3g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336387