Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 3895g4560kcal673g0g206.4g0g
Sipuli 899g272kcal11.2g43.1g1.8g15.3g
Korppujauho 300g1097kcal31.4g224.4g3.1g15.9g
Kananmuna 50g(kpl)959g1208kcal105.5g2.9g86.3g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 1797g6382kcal33.8g47.6g683g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g599g5392kcal0g0g599.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16896g37822kcal1709.8g636g3159.4g62.4g
Valittu annoskoko8448g18911kcal854.9g318g1579.7g31.2g
Annoskoko puolitettuna4224g9456kcal427.5g159g789.9g15.6g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.8g18.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101095