Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1953g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 195g694kcal63.4g103.3g2g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g391g1211kcal70.3g160.1g31.2g70.3g
Kananmuna kuorineen punnittu 488g613kcal53.7g1.3g44g0g
Sokeri 664g2695kcal0g663.3g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g20g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g31g97kcal3.4g18.7g2.2g8.7g
Hiiva 195g146kcal25.6g2.1g0.8g13.5g
Vehnäjauho, sunnuntai3320g11619kcal398.4g2357.1g69.7g99.6g
Rusinat (Rainbow) 1 pss488g1562kcal14.6g346.6g3.4g47.4g
Mantelirouhe, 1 rkl156g903kcal33g8.3g78.9g18.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl391g3515kcal0g0g390.6g0g
Kananmuna kuoreton 156g223kcal19.5g0.5g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16896g46557kcal1363.8g7322.6g1277.6g515.2g
Valittu annoskoko8448g23278kcal681.9g3661.3g638.8g257.6g
Annoskoko puolitettuna4224g11639kcal341g1830.7g319.4g128.8g
Arvot/100g100g276kcal8.1g43.3g7.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103103