Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2558g716kcal15.3g152.2g5.1g64g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g895g3492kcal1.8g868.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2494g8558kcal254.1g1745.9g29.9g87.3g
Leivinjauhe 128g225kcal6.7g48.3g0g0.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g51g205kcal0g50.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g51g186kcal1.8g40.7g1.8g0g
Kananmuna kuoreton 1407g2007kcal175.9g4.2g144.2g0g
Rypsiöljy 863g7635kcal0g0g863.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16896g46046kcal911.2g5820.8g2088.6g303.8g
Valittu annoskoko8448g23023kcal455.6g2910.4g1044.3g151.9g
Annoskoko puolitettuna4224g11512kcal227.8g1455.2g522.2g76g
Arvot/100g100g273kcal5.4g34.5g12.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257