Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta1021g1532kcal163.4g40.8g81.7g0g
Kananmuna kuoreton 562g801kcal70.2g1.7g57.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g511g138kcal6.6g24.5g1g8.7g
Kapris etikkaliemessä, Figaro511g157kcal10.7g21.4g2.6g16.3g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g4085g6944kcal816.9g0g408.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g41g43kcal3.2g6.7g0.2g0.8g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 1634g1244kcal30.7g253.2g3.3g16.3g
Aromisuola (5g)51g29kcal0.4g5.4g0.6g1.1g
Jauhelihamauste, annos 15g34g1kcal0g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16896g21774kcal2204.2g708g1111.6g86.4g
Valittu annoskoko8448g10887kcal1102.1g354g555.8g43.2g
Annoskoko puolitettuna4224g5444kcal551.1g177g277.9g21.6g
Arvot/100g100g129kcal13g4.2g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108284