Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 1592g944kcal156.2g47.8g6.4g0g
Kananmuna kuoreton 2335g3331kcal291.9g7g239.3g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g1486g8915kcal312g98.1g802.3g0g
Juusto, keskiarvo 2123g7427kcal531.3g5.3g588g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 159g514kcal46.2g11.1g31.8g48.7g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g159g96kcal14.3g8.8g0.8g116.2g
Vehnälese 96g218kcal12.7g14.7g4.3g35.8g
Kauralese 287g1032kcal51.6g130.7g22.1g50.1g
Leivinjauhe 212g373kcal11g80.2g0g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16896g45699kcal2854.4g807.4g3390g503.8g
Valittu annoskoko8448g22849kcal1427.2g403.7g1695g251.9g
Annoskoko puolitettuna4224g11425kcal713.6g201.9g847.5g126g
Arvot/100g100g271kcal16.9g4.8g20.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234129