Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g4582g5040kcal366.5g916.3g0g229.1g
Punajuuri, keitetty, suolaton 3215g1259kcal32.8g226.4g6.4g82g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 362g3199kcal0g0g361.7g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.8g6.2g0.5g4.3g
Riisijauhoseos, gluteeniton 241g840kcal6g194.4g1.3g7.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16896g20832kcal819.2g2697g740.2g646.4g
Valittu annoskoko8448g10416kcal409.6g1348.5g370.1g323.2g
Annoskoko puolitettuna4224g5208kcal204.8g674.3g185.1g161.6g
Arvot/100g100g123kcal4.8g16g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390