Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)352g95kcal4.6g16.9g0.7g6g
Peruna, vanha, kuorittu 3614g2751kcal67.9g560.2g7.2g36.1g
Voi, normaalisuolainen (Valio)96g691kcal0.8g0.8g76.8g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g960g1823kcal143.9g0g143.9g0g
Vesi3198g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g192g537kcal36.5g0.1g42.2g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste16g2.7kcal0.2g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16896g11800kcal507.8g1156.4g541.8g84.2g
Valittu annoskoko8448g5900kcal253.9g578.2g270.9g42.1g
Annoskoko puolitettuna4224g2950kcal127g289.1g135.5g21.1g
Arvot/100g100g70kcal3g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276770