Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)1001g1081kcal230.1g0g18g0g
Vesi4802g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g112g112kcal2.2g5g9g1g
Curryjauhe (-), annos 5g40g130kcal4g20g4g4g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
KEITTOJUURES Apetit pakaste800g208kcal7.2g38.4g2.4g18.4g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g400g1441kcal48g292.1g6g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g560g448kcal16.2g60.5g10.6g21.3g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g320g1345kcal6.4g9.3g144.1g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16896g9745kcal638.6g889g389.8g103g
Valittu annoskoko8448g4872kcal319.3g444.5g194.9g51.5g
Annoskoko puolitettuna4224g2436kcal159.7g222.3g97.5g25.8g
Arvot/100g100g58kcal3.8g5.3g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336387