Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli3152g5359kcal409.8g78.8g378.3g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g1765g741kcal173g7.1g1.8g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g504g323kcal17.7g1g126.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g630g4602kcal6.3g6.3g504.4g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g1261g5245kcal1033.9g88.3g75.7g12.6g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore252g63kcal0g22.7g0g0.3g
Suola, annos 3g63g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 63g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)757g2648kcal105.9g423.7g50.7g83.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16896g37963kcal3493.2g1255.8g2274g192.2g
Valittu annoskoko8448g18982kcal1746.6g627.9g1137g96.1g
Annoskoko puolitettuna4224g9491kcal873.3g314g568.5g48.1g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.4g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384915