Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 5977g38494kcal842.8g203.2g3646.2g1046g
Vesi797g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g399g877kcal18.3g195.3g2.8g159.4g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g1275g3928kcal0g981.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16896g86597kcal1722.2g2760.8g7298g2410.8g
Valittu annoskoko8448g43298kcal861.1g1380.4g3649g1205.4g
Annoskoko puolitettuna4224g21649kcal430.6g690.2g1824.5g602.7g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.3g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431195