Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore4805g1345kcal28.8g269.1g9.6g120.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g641g1794kcal121.7g0.2g140.9g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g1201g468kcal39.6g37.2g18g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1201g1922kcal32.4g32.4g180.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu561g706kcal61.7g1.7g50.4g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16896g12471kcal568.4g681.2g798.2g240.2g
Valittu annoskoko8448g6236kcal284.2g340.6g399.1g120.1g
Annoskoko puolitettuna4224g3118kcal142.1g170.3g199.6g60.1g
Arvot/100g100g74kcal3.4g4g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727