Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g208g589kcal9.6g65.4g31.4g11.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g125g25kcal0.7g4.7g0.4g1.7g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g125g219kcal31.2g0.6g11.2g0g
Oliivi kivetön musta rainbow83g150kcal0.5g4.7g14.2g0g
Pesto Rosso, Barilla42g137kcal1.7g5g12.3g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen208g42kcal1.2g7.9g0.6g2.9g
Basilika, tuore13g5kcal0.4g0.6g0.1g0.5g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g42g121kcal13.7g0g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1690g2575kcal118g177.8g154.6g33g
Valittu annoskoko845g1288kcal59g88.9g77.3g16.5g
Annoskoko puolitettuna423g644kcal29.5g44.5g38.7g8.3g
Arvot/100g100g152kcal7g10.5g9.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176058